mardi 14 février 2017

Ship-like Hidden Pavilion uses the surrounding forest like a protective envelope

This ship-like pavilion in Spain reconciliates the openness of glass architecture and the need for privacy. Penelas Architects designed the Hidden Pavilion as a quiet retreat that protects its occupants not through the use of curtains or blinds, but by treating the surrounding forest as a kind of natural envelope. The pavilion is nestled in a forest glade just northwest of Madrid, Spain. Its isolated location allowed the architects to completely open up the building toward the surroundings...

from Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://ift.tt/2l6CxgP
via

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire