vendredi 17 février 2017

Canoeing center wrapped in recycled materials resists winter flooding

Portuguese multidisciplinary design studio ateliermob completed the Alvega Canoeing Center, a contemporary building that’s both sustainably designed and beautiful to look at. Located on the banks of Portugal’s Tagus River, the Alvega Canoeing Center is elevated to avoid the regular winter floods and to minimize soil degradation. Recycled black plastic profiles wrap around the canoeing center, which comprises three separate volumes, to give the structure a sense of cohesiveness and to allow natural...

from Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://ift.tt/2lpiAEk
via

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire